Meditatiebankje Kopen

Meditatiebankje kopen? Ook bij ons kun je prachtige meditatiebankjes kopen.

Meditatiebankjes in verschillende uitvoeringen. Een meditatiebankje (inklapbaar) is een goed alternatief voor een meditatiekussen of een welkome afwisseling voor het meditatiekussen.

U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen Meditatiebankjes. Een meditatiebankje inklapbaar is één van de meest bekende en gevraagde meditatiebankjes. Maar de laatste tijd komen de vaste en gewelfde meditatiebank steeds meer in trek bij meditatie, het mediteren. Het kleinste meditatiebankje is ons reis-meditatiebankje, deze is ook zeer geschikt voor kinderen.

Bij de inklapbare meditatiebankjes kunt u een bijpassend kussen aanschaffen.

Gebruiksaanwijzing meditatiebankje: ga met beide knieën op de grond zitten. Plaats het meditatiebankje over de kuiten. U kunt nu gaan zitten op het meditatiebankje. De knieën rusten op de vloer en door middel van het bankje kan deze meditatiehouding beduidend langer worden volgehouden. Het meditatiebankje staat iets schuin (hoogte voorzijde ± 19,5cm en achterzijde ± 21cm) hierdoor gaat u goed zitten en staat uw bekken in een goede stand. Dit samen met het feit dat de knieën enigszins ontlast worden is een langdurige meditatie mogelijk.