Meditatiekussen Kopen Rechthoekig

Meditatiekussen kopen rechthoekige uitvoering in verschillende (chakra) kleuren.

De te kopen meditatiekussen rechthoekig die wij leveren is voorzien van een binnenhoes gevuld met boekweit voor een comfortabele en goede zithouding. Het boekweit geleidt de lichaamswarmte waardoor het rechthoekige meditatiekussen koel blijft en u gedurende geruime tijd ontspannen kunt mediteren.

Tip: leg het meditatiekussen af en toe in de zon (onder een doek om verkleuring te voorkomen), dat reinigt het boekweit en verlengt daarmee de levensduur van het meditatiekussen. De afneembare hoezen van de meditatiekussens zijn in koud tot handwarm water te wassen.

Deze rechthoekige meditatiekussens kunnen ook goed gebruikt worden als bolster - ondersteuning bij bepaalde houdingen indien iemand beperkingen heeft om de volledige asana aan te nemen.  Een yogabolster is een compact kussen, in ronde of rechthoekige vorm. De yogabolster is ontworpen voor het ondersteunen van o.a. rug, nek, onderrug en knieholte, de armen tijdens specifieke yogahoudingen met een herstellende werking en bij bepaalde actieve yogahoudingen. Onze yogabolsters ondersteunen het lichaam goed omdat er gekozen is voor boekweitkaf als vulling. De vulling kan naar wens worden aangevuld of verminderd, bijvoorbeeld bij ondersteuning van de onderrug.