Meditatiekussens Rond

Meditatiekussen kopen? bij ons keuze uit meer dan 50 verschillende meditatiekussens. Welk meditatiekussen u ook kiest, bij ons altijd meditatiekussens van topkwaliteit. Niet goed geld terug.

Mediteren is soms lastig genoeg in het begin. Maar zoals alles begint het met de basis. Een goed meditatiekussen van een natuurlijk materiaal is daarbij haast een "must". Onze meditatiekussens zijn gemaakt van katoen, wilde zijde, of wolvilt. Ieder meditatiekussen is voorzien van een katoenen binnenhoes met daarin boekweit. Het boekweit in het mediatiekussen zorgt voor een goede geleiding / afvoer van de lichaamswarmte. Het meditatiekussen zorgt ervoor dat u een goede zit heeft tijdens uw meditatie.

De standaard meditatiekussens die u hier koopt hebben een doorsnede van ± 33 cm en een hoogte van ± 17-18cm. We hebben natuurlijk ook lage kussens voor de de geoefende mediteerder, meditatiekussens voor kinderen en extra hoge meditatiekussens voor mediteerders die niet zo diep kunnen zitten, last van de knieen of benen hebben. De XL meditatiekussens zijn uiteraard ook een uitkomst voor lange mensen.....

Waarschijnlijk is de lastigste keuze voor u welke kleur of motief kies is.

Martin