Opblaasbaar Meditatiekussen Samten

Opblaasbaar Meditatiekussen kopen (Samten)?

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het Opblaasbaar meditatiekussen, wij waren de eerste winkel in Nederland die dit bijzondere kwaliteitsproduct verkocht.

Dit opblaasbare meditatiekussen ondersteunt u namelijk bij het vinden van de juiste lichaamshouding tijdens meditatie-oefeningen. Het Opblaasbare Meditatiekussen van Samten brengt u altijd weer in het midden en zo in een goede zithouding.

Het Samten opblaasbaar meditatiekussen kan voor iedereen die aan meditatie doet, een goede hulp zijn. Vooral bij langere meditaties en voor beginners is het moeilijk om tijdens het mediteren de juiste houding aan te nemen en te behouden. Met Samten wordt dit probleem opgelost. Door de luchtvering neemt men automatisch altijd weer de juiste stabiele middenhouding aan. Hij geeft perfecte stabiliteit in het midden. Het Opblaasbaar Meditatiekussen van Samten is erg geschikt voor langere meditaties.

Het opblaasbare meditatiekussen is verkrijgbaar in de kleuren zwart en blauw. Voor meer informatie over de toepassingen van het opblaasbare meditatiekussen of het promo-filmpje bekijken zie onder aan deze pagina