Yogamat Kopen

Yogamat kopen? Gratis Verzending. Ook bij ons kunt prachtige Yogamatten kopen. Yogamatten gemaakt van het milieuvriendelijke TPE!

1 Jaar Garantie op deze matten! Onze matten komen van de enige TPE Fabrikant uit Taiwan die patent heeft op 100% TPE-matten. Matten met een (klein) percentage TPE mogen ook zo genoemd worden maar hebben niet de slijtvastheid en duurzaamheid als onze matten. Vandaar dat wij zonder problemen één jaar garantie kunnen geven. Onze matten zijn geschikt voor alle Hatha Yoga- en Pilatus oefeningen.

1- Uitstekende grip
Uitstekende grip op de ondergrond, zeer soepel en veerkrachtig, licht in gewicht (1kg) en geeft een aangenaam en comfortabel gevoel.

2 - Uitstekende isolatie
Waterafstotend en warmte-isolerend op een koude ondergrond, glijdt niet weg op de ondergrond, licht in gewicht.

3 - Geen bacteriën of ziektekiemen in uw mat
Bacteriën, ziektekiemen en geuren kunnen niet kunnen binnendringen in de mat door de gesloten cel-structuur.

4 - Milieuvriendelijk - geen kans op allergische reacties
100% Afbreekbaar - 100% Recyclebaar - Ultra Hygienisch. PVC - Rubber- en latex-vrij. PVC is kankerverwekkend, rubber kan allergische reactie veroorzaken.

5 - Onovertroffen comfort
De dikte van 5 mm is bewust gekozen, ondanks dat hij wat duurder is, voor zijn onovertroffen comfort en duurzaamheid.

6 - Garantie
12 maanden garantie op uw yogamat. De kassabon/factuur samen met geschreven aankoopbewijs is je garantiebewijs. De garantie is een jaar vanaf de datum van aankoop en geldig bij zorgvuldig en juist gebruik van de mat voor Yoga-en Pilatusbeoefening, het gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen en het zorgvuldig bewaren van de mat in een yogamat-tas in een droge omgeving. Niet geschikt voor in de wasmachine of droger.